U saradnji sa Beogradskim dramskim pozorištem, Zvezdara teatrom i pozorištem Boško Buha i PC Centrom BIS IT reciklažni centar na ovogodišnjem sajmu ekologije Ekofair organizuje jedinstvenu akciju “Green point – ko reciklira taj i dobija” u cilju promovisanja reciklaže kao kulture življenja.

Na Ekofairu od 14. do 16. oktobra, u Hali 1, Beogradskog sajma, biće postavljen “Green point” punkt na kome će svi posetioci moći da ostave nešto od e-otpada na reciklažu (moblini telefon, fiksni telefon, punjaće, kablove, računare i prateću ačunarsku i IT opremu..). Sve ljude dobre volje čekaju fenomenalni pokloni, vaučeri za popuste i karte za pozorišne predstave Beogradskog dramskog pozorišta, Zvezdara teatra i pozorišta Boško Buha . Posetioci koji donesu monitor ili računar na reciklažu dobijaju vaučere sa popustom od 1000 do 3000 dinara, plus sajamski popust od 20% na kupovinu novog kod PC Centra.

Poklanjanje karata i vaučera sa popustima za pozorišne predstave ima za cilj promovisanja reciklaže uopšte a posebno reciklaže IT opreme, s obtirom da takav vid ponašanja i brige o okruženju treba da postane deo svakodnevne kulture življenja. Pokloni će inspirisati reciklere da, sa jedne strane obrate više pažnje na neophodnost održivog razvoja i brige o planeti Zemlji a sa druge strane će obogatiti svoj duh i uživati u predstavama.

Više informacija na www.it-recycling.biz www.bdp.rs www.buha-theater.com www.sajam.co.rs www.zvezdarateatar.rs www.pccentar.com

Pozivamo sve zainteresovane da se aktivno pridruže ovoj akciji.