BiS Reciklažni centar je prošle nedelje potpisao ugovor o saradnji i sa Shopping cenrom “UŠĆE”, tako da se još od utorka, 19. jula naš najveći i najlepši šoping centar pridružio kompanijama koje se pridržavaju načela društveno-odgovornog poslovanja i kada je u pitanju pravilno odlaganje elektronskog, električnog i računarskog otpada (EE otpada).

BiS Reciklažni centar je obezbedio namenski kontejner za odlaganje EE, odnosno opasnog otpada, koji je postavljen u prizemlju Šoping centra, uz kontejnere za zbrinjavanje ostalih vrsta otpada. U ovaj namenski kontejner, gabarita 5 tona, EE otpad, kao i delove rashodovanih elektronskih, električnih i računarskih uređaja, odlagaće dobavljači, prodavci, ali i posetioci i kupci Šoping centra “UŠĆE”.

Poseban dogovor postignut je sa prodavnicom “BIG BENG” gde će se postaviti i manji plastični kontejner u koji će njihovi kupci odlagati rashodovane električne, elektronske i računarske uređaje.

BiS Reciklažni centar će proširiti akciju i na ostale prodavnice elektro opreme u Šoping centru “UŠĆE”, odnosno na sve trgovce koji budu zainteresovanje da na ovaj način izađu u susret potrošačima, unapređujući svoje usluge i prodaju kao i  ekološku svest javnog mnjenja.