Evropska Komisija svake godine organizuje Nedelju Održive Energije (EUSEW), koja predstavlja glavnu aktivnost kampanje za Održivu Energiju Evrope, a beogradska manifestacija “Organic Live Fest” – prepoznata je od strane Evropske Komisije kao događaj od velikog značaja u promociji energetske efikasnosti, tako da je “Organic Live Fest”, od ove godine – ponosni učesnik EUSEW-a.

Tako će se ovogodišnji “Organic Live Fest” održati od 22. do 24. juna u Topčiderskom parku, u Beogradu, a kako poseban deo festivala predstavlja “Recycle corner”, “BiS Reciklažni centar”, preduzeće koje se bavi reciklažom elektronskog i električnog otpada,  uzelo je učešće, kako bi prezentovalo sve svoje aktivnosti na polju reciklaže a kroz ponudu svojih proizvoda.

“BiS Reciklažni centar” će postaviti rendirane kontejnere za pravilno odlaganje elektronskog i električnog otpada, kao i fluorescentnih cevi i sijalica.

Generalni medijski pokrovitelj je RTS, a suorganizatori su Agencija za energetsku efikasnost Republike Srbije i UNDP sa svojim Projektom “Održivi saobraćaj u Beogradu”.