Kompanija “Božić i sinovi” je kao partner Telenora ovog vikenda učestvovala u otvaranju Telenor vrta u Supernatural parku na Adi Huji. U sadnji prvih sadnica od ukupno 700 biljaka, na prostoru od oko 500 metara kvadratnih, učestvovali su zajedno sa predstavnicima opštine Palilula, zaposlenima u Telenoru, sa timom Supernatural-a i uz podršku Leontine Vukomanović, pevačice i kompozitorke.

Ovaj centar za očuvanje životne sredine, obrazovanje i kulturu, izgrađen je tokom prošle godine od nekadašnje deponije šuta i sada je dostupan građanima za boravak u prirodi i uživanje na Dunavu. Kako je naglasio predsednik opštine Palilula Stojan Nikolić, akcija stvaranja novog vrta na Adi Huji u Supernatural parku, predstavlja primer dobre saradnje javnog, poslovnog i nevladinog sektora. On je dodao da je revitalizacija špica Ade Huje počela krajem 2011. godine i da je do sada povraćen deo nekadašnje bujne vegetacije, a da je cilj dalje ozelenjavanje i stvaranja zelene oaze na Dunavu.

Projekat je realizovan zahvaljujući saradnji kompanije Telenor, pokreta Supernatural, Gradske opštine Palilula i Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda, a kompanija “Božić i sinovi” je, zajedno sa ostalim poslovnim partnerima Telenora i Sekretarijatom, pokrovitelj ovog parka na obali Dunava.