Nepoznati kradljivci su ojadili članove udruženja “KOMŠIJA” ukravši im jedino vozilo sa kojim su rasplagali. Stanovnicima Novosadske opštine dobro poznate akcije “NE BACAJ – RECIKLIRAJ” i “POMOZI RECIKLAŽOM”  silom prilika su OBUSTAVLJENE.

NEPOZNATI KRADLJIVCI NISU SAMO UKRALI JEDINO VUZILO SA KOJIM SMO SE SLUŽILI U NAŠIM AKCIJAMA. ONI SU NAM U BUKVALNOM SMISLU REČI ISKLJUČILI STRUJU, VODU, TELEFON I INTERNET.

ZNAČI, TOTALNO SU BLOKIRALI NAŠE AKTIVNOSTI. PRIKUPLJENI RECIKLABILNI OTPAD JE BIO JEDINI IZVOR FINANSIRANJA NAŠIH AKTIVNOSTI.   U 2011 g. IMALI SMO POMOĆ I PODRŠKU ERSTE BANKE,

BiS RECIKLAŽNOG CENTRA I AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE KADA SMO I OSTVARILI REKORDNE REZULTATE  U ZAŠTITI ČOVEKOVE OKOLINE. OVE GODINE SMO IMALI SAMO POMOĆ BiS RECIKLAŽNOG CENTRA TAKO DA SMO RADILI U IZUZETNO TEŠKIM USLOVIMA. POSLEDNJI DINAR SMO ULOŽILI U REGISTRACIJU VOZILA.

OSAM GODINA VI BRINETE O DECI I PRIRODI I POMAŽETE LJUDIMA U NEVOLJI.. POMAGALI STE DEČIJE SELO, SIGURNU DEČIJU KUĆU A HILJADAMA GRAĐANA STE BILI DOBAR KOMŠIJA. ŠTA SADA?

To jo pravo pitanje. Šta sada ? Postoje dve mogućnosti. Prva je da priznamo da su loše komšije pobedile i proglasimo BANKROT.

Druga mogućnost je da pozovemo DOBRE komšije da nam pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Svi sugrađani koji su u mogućnosti i žele da nam pomognu da nastavimo naše aktivnosti mogu izvršiti uplatu na žiro račun broj 340 – 11004920 – 90  kod ERSTE BANKE ili da nas kontaktiraju putem E pošte na adresu / ugkomsija@gmail.com . Naš telefon je 064 / 310 13 15.

Nadamo se da će dobre komšije pomoći da nastavite svoje akcije.

Želimo vam mnogo sreće.

Za redakciju: Nenad Dulić