Pripadnici Novosadskog ministarstva unutrašnjih poslova pronašli ukraden automobil koji “KOMŠIJE” koriste u svojim akcijama.

Zahvaljujemo se pripadnicima MUP -a na efikasnoj akciji i svima koji su bili uz nas u ovim za nas teškim danima. Koristim ovu priliku da obavestim sugrađane da nastavljamo sa našim akcijama “NE BACAJ – RECIKLIRAJ” i “POMOZI RECIKLAŽOM”. Građani kao i pravna lica mogu da nas pozovu na na naš telefon  064 / 310 13 15  i naša ekipa će doći na kućnu adresu i bez naknade preuzeti EE otpad papir, pet i alu ambalažu. Sve što prikupimo, uputićemo na reciklažu ovlaštenoj reciklerskoj kući – izjavio je predsednik udruženja Svetozar Jovičić.

Da podsetimo: udruženje građana ” KOMŠIJA” poseduje dozvolu za prikupljanje neopasnog i opasnog otpada kao i ugovore o poslovno tehničkoj saradnji sa eminentnim reciklerskim kućama..

Više od dve godine, šest dana u nedelji organizuje edukaciju građana i preventivno prikuplja opasni ( ELEKTRIČNI I ELEKTRONSKI)  i neopasni ( papir, auto gume, pet …) otpad. Samo u 2011 g. ( prema zvaničnim podacima) prikupili su i uputili na reciklažu 15 500 kg EE otpada čime je sprečeno stvaranje divljih deponija i donelo velike uštede gradskom budžetu.

za ug “KOMŠIJA” – Nenad Dulić